Catering

Lunsjmeny catering 

Alt.1
Elgkarbonader servert med sauterte grønnsaker, fløtesaus. Kokte poteter og tyttebær. 
Dessert - Hjemmelaget fruktsalat med krem.

Alt. 2
Grillet fjellørret file servert med agurksalat, gressløkrømme og kokte poteter.
Dessert - Ekte karamellpudding.

Alt. 3
Fylt kyllingbryst servert med wokede grønnsaker, hjemmelaget fløtesaus og krydder poteter.
Dessert - Marinerte bjørnebær med vanilje saus og krem.

Alt. 4
Kalvestek med grønnsaker, fløtesaus, kokte poteter, tyttebær.
Dessert - Riskrem med rød saus.

Alt. 5
Viltgryte av rein, bestående av rotgrønnsaker og skogsopp i en herlig  fløtesau,s kokte poteter, tyttebær og flatbrød. 
Dessert - Vaniljeis med skogsbær og krem

Pris per person kr 265,- 

"Det er mye god
mat i godt
drikke"

norsk jungelord

 

 

Kontakt oss

Laura Berntsen

Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no

Terje Berntsen

Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no