Catering

Julebord, viltpreget - catering 

Fisk: rakfisk, hvitvinsdampet ørret, røket laks, tomatsild
Kjøtt: julesylte, kalkunbryst, juleskinke, elgpølse
Tilbehør: waldorfsalat, potetsalat, rømme, rødløk, eggerøre, sennep, flatbrød, brød, lefse, smør
Varm mat: hjortefilet med viltsaus, bacon og løk kompott, svisker, epler, ovnsbakte poteter
Dessert: multekrem
 

Kr  395,- pr. pers (min 20 pers)

"Det er mye god
mat i godt
drikke"

norsk jungelord

 

 

Kontakt oss

Laura Berntsen

Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no

Terje Berntsen

Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no